Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Με Αντικαταβολή
  2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  3. Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής με έξτρα κόστος 2,50 € . Απλά δίνετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής τη στιγμή που θα σας παραδόσει το πακέτο σας.
Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για πληρωμή με μετρητά.

 

2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι συναλλαγές σας μέσω του www.medexhellas.gr πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος ασφαλείας ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια καταχώρησης των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας Secure Socket Layers, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση όλων των δεδομένων.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται για τον έλεγχό της, τη χρέωση και την αντίστοιχη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης www.medexhellas.gr υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας “Verified by Visa” για συναλλαγές με κάρτα Visa και Mastercard SecureCode για συναλλαγές με κάρτες Mastercard και Maestro.

 

Οι πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές είναι:

    

Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία MedexHellas δε διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

 

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (PIRAEUS BANK)

IBAN: GR53 0172 2680 0052 6809 9105 641

 

Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ

 


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (NBG)

ΙΒΑΝ: GR26 0110 3950 0000 3950 0238 330

 

Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να φαίνεται το Ονοματεπώνυμό καθώς και ο κωδικός της παραγγελίας σας (για ηλεκτρονικές παραγγελίες).