Γνωρίστε τη Medex Bio Science Cosmetics

Mr. Stein, (founder of Medex) in front of the “Steinborg” estate.(src. www.medex.eu)

Η ΜΕDEX Bio Science Cosmetics με έδρα την Ολλανδία, ιδρύθηκε την δεκαετία του ’70 ως φαρμακευτική εταιρεία, με το όνομα Steinborg, και επεκτάθηκε και στην παραγωγή καλλυντικών δημιουργώντας μία νέα σειρά προϊόντων τα φαρμακοκαλλυντικά (Cosmeceuticals).

Aντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο,
με έντονη εμπορική δραστηριότητα σε μεγάλες πόλεις όπως στο Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη κ.α.

Είναι πρώτη σε πωλήσεις καλλυντικών σε Ολλανδία, Δανία, Σουηδία και Νορβηγία και γνωστή στην παγκόσμια αγορά για τα προϊόντα της μεσοθεραπείας ως μοναδικά για την αγνότητά τους, την μεγαλύτερη και ιδανική συμπύκνωσή τους.

Γιατί να επιλεξετε τη Medex

ΕΛΕΓΧΟΣ

Τα προϊόντα της MEDEX περνούν από τους αυστηρότερους εργαστηριακούς ελέγχους και υπόκεινται σε διαρκή έλεγχο από ανεξάρτητη αρχή.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Η MEDEX παρακολουθεί τις καινοτομίες της βιοχημείας και της ιατρικής και παράγει συνεχώς νέα προϊόντα.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα της συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές και τις εξελίξεις της επιστήμης και χαρακτηρίζονται ως φαρμακο-καλλυντικά (cosmeceuticals).

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Παραγωγή σύμφωνα με υπερ-σύγχρονες μεθόδους και σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής.

Ο ποιοτικός και βακτηριολογικός έλεγχος πραγματοποιείται τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: Ποιότητα των πρώτων υλών που ελέγχθηκαν πριν από τη χρήση. Βακτηριολογικές και μυκητολογικές έρευνες από ανεξάρτητο βακτηριολογικό εργαστήριο μετά την παραγωγή.

Οι ίδιες έρευνες επαναλαμβάνονται χρησιμοποιώντας μεθόδους δειγματοληψίας μετά τη συσκευασία του προϊόντος. Η διαδικασία επιτρέπεται να συνεχίζεται μόνο μετά την έκδοση της εργαστηριακής έκθεσης. Για την έκθεση αυτή, η MEDEX διατηρεί ένα πρότυπο 10 φορές αυστηρότερο από το πρότυπο που συνήθως γίνεται δεκτό από κυβερνητικούς οργανισμούς.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η MEDEX διαθέτει το δικό της εργαστήριο για την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων. Το εργαστήριο αυτό τελεί υπό τη διαχείριση τριών μελών του προσωπικού που ειδικεύονται σε διαφορετικούς κλάδους: ενός χημικού, ενός γιατρού και ενός ειδικού εργαστηρίου ποιότητας. Η έρευνα της MEDEX χρησιμοποιεί επίσης εξειδικευμένα εξωτερικά εργαστήρια. Τα τελικά αποτελέσματα επιθεωρούνται και δοκιμάζονται από ανεξάρτητα εργαστήρια.

Εκτός από την ποιότητα των πρώτων υλών και των τύπων που αναπτύσσονται στο εργαστήριο, η ίδια η διαδικασία παραγωγής διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα των προϊόντων. Μόνο μια επιλεγμένη ομάδα κατασκευαστών, η οποία περιλαμβάνει την MEDEX, χρησιμοποιεί τη βέλτιστη διαδικασία παραγωγής. Αυτό περιλαμβάνει κρέμες οι οποίες παράγονται σε φάσεις και κάθε συστατικό προστίθεται σε θερμοκρασία ειδική για το συστατικό αυτό και στη σωστή φάση της διαδικασίας. Με αυτόν τον τρόπο, η ισχύς ενός συστατικού δεν μπορεί να χαθεί. Μπορεί να εξαρτάται από διαφορά θερμοκρασίας μόνο ενός ή δύο βαθμών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *