Το 2008 μια μεγάλη συνεργασία κλείνει και η Medex Bio Science Cosmetics εισέρχεται στην Ελλάδα με την υπογραφή της Αγγελικής Αλλοιμόνου.

Η MedexHellas είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και ο μοναδικός υπεύθυνος κυκλοφορίας των προϊόντων MEDEX (Medex Bio Science Cosmetics) στην Ελλάδα.

Η Αγγελική Αλλοιμόνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βερολίνο.Εκεί τελείωσε τις σπουδές της στον τομέα της Αισθητικής και της Εναλλακτικής Ιατρικής Σχολής.

Καθώς εργάστηκε αρκετά χρόνια στο Βερολίνο,επιστρέφει στην Ελλάδα ανοίγοντας Ινστιτούτο αισθητικής στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου διατηρεί έως σήμερα και το οποίο συγκαταλέγεται, στα καλύτερα της ευρύτερης περιοχής.

Μετά από μελέτη και έρευνα στην παγκόσμια αγορά καλλυντικών και μηχανημάτων, δημιουργεί την MedexHellas, εισάγοντας την Medex Bio Science Cosmetics καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία καλλυντικών που έκανε την αισθητική μεσοθεραπεία προσβάσιμη στον χώρο των Ινστιτούτων. Και αυτό γιατί τα προϊόντα της Medex Bio Science Cosmetics διακρίνονται για την καθαρότητα και γνησιότητα τους, καθώς τα φιαλίδια της μεσοθεραπείας είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά και έκδοχα.

Η Αγγελική Αλλοιμόνου είναι επίσης αποκλειστική Αντιπρόσωπος της Γαλλικής εταιρείας BFP Electronique,η οποία είναι καινοτόμος στην κατασκευή Ιατρικών μηχανημάτων αισθητικής:
Ultim (μεσοθεραπεία)
☆Carboxy Pen
(καρβοξυθεραπεία)
☆ConCerto
(μεσοθεραπεία και καρβοξυθεραπεία)
Cryoslim (το μόνο μηχάνημα Κρυολιπόλυσης που χρησιμοποιείται ειδική διάφανη μεμβράνη για την εφαρμογή της και όχι πανάκια antifreeze (φρέον) όπως συνηθίζεται σε άλλα μηχανήματα)
Τα μηχανήματα διατίθενται σε επιλεγμένα Ιατρεία και Ινστιτούτα Αισθητικής.