ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ | ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Medex Hellas Bio Science Cosmetics logo

ConCerto

Μεσοθεραπεία και καρβοθεραπεία:
όλα σε ένα …
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σύνθεση όλων των υφιστάμενων τεχνικών ένεσης, “Concerto”, είναι το τέλειο αποτέλεσμα από περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον ιατρικό εξοπλισμό.

Συνδυάζοντας τις υψηλότερες τεχνολογίες για την εξυπηρέτηση της ιατρικής και της ομορφιάς, το Concerto είναι η μοναδική και ιδανική απάντηση για την καθημερινή σας εργασία.

3 Προγράμματα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Για την «έξαψη», με σημείο το σημείο ή με συνεχείς ενέσεις, ο αυτόματος έλεγχος βάθους και ταχύτητας θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε μια παραδοσιακή μεσοθεραπεία με ασφάλεια και ακρίβεια.

ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ : Ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις ενέσεις κατά σημείο προς σημείο, με τη ρύθμιση του βάθους (από 1 έως 13 mm) και του
δόση (από 0,01 ml έως άπειρο). Αυτό το πρόγραμμα θα βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που εγχύθηκαν, τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα

FILLERS: Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, το “Concerto” είναι προγραμματισμένο να θέτει σε λειτουργία οποιοδήποτε είδος μόνιμου ή προσωρινού γεμιστήρα, οποιουδήποτε ιξώδους. Η βελόνα μετακινείται αυτόματα προς τα πίσω και απομακρύνει μια κανονική ποσότητα προϊόντος απευθείας στο χώρο.

CARBOXYTHERAPY

Μη χειρουργική μέθοδος που χρησιμοποιεί καθαρό CO2 που έχει εγχυθεί με το CarboxyPen, μονάδα ειδικά σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό. Το CO2 εγχέεται στον υποδόριο ιστό μέσω μιας μικροσκοπικής βελόνας και διαχέεται εύκολα και σε μεγάλο βαθμό προς τους παρακείμενους ιστούς.
Το CO2 προκαλεί ισχυρό αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα στο επίπεδο μικροκυκλοφορίας, αυξάνοντας τη ροή αίματος στους λιπώδεις και μυϊκούς ιστούς.
Με την παρουσία του, η αιμοσφαιρίνη απελευθερώνει περισσότερο οξυγόνο και αποκαθιστά την κυκλοφορία τριχοειδούς (φαινόμενο Bohr). Συνδυάζει επίσης μηχανικά και χημικά αποτελέσματα στα λιπώδη κύτταρα, οδηγώντας στην καταστροφή τους.
Το CO2 παράγεται κανονικά από τα κύτταρα μας ως συνέπεια του μεταβολισμού, εξαλείφεται μέσω των πνευμόνων και έτσι μπορεί να θεωρηθεί ως ένας «οικολογικός» θεραπευτικός παράγοντας.
Κύριες αισθητικές ενδείξεις: Κυτταρίτιδα, βοηθητική θεραπεία στην τοπική θεραπεία της λιπαρότητας, ρυτίδες, δακτύλιοι, ελαστικότητα του δέρματος, ωοειδές πρόσωπο, διπλό πηγούνι, προτομή, χέρια, κοιλιά, πόδια, γόνατα ….

CONCERTO: Η καρβοξυθεραπεία Sharp

ΑΚΡΙΒΗ: Η μόνη μονάδα που έχει σχεδιαστεί με ένα χέρι για τον έλεγχο της απόστασης, της γωνίας και του όγκου κάθε ένεσης.

ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ : Ένα πατενταρισμένο σύστημα ρυθμίζει αυτόματα τη ροή του αερίου που ταιριάζει στο μέγεθος της βελόνας.

SAFE: Μια προοδευτική ένεση, ένα ταυτόχρονο μασάζ, ο πλήρης έλεγχος της θεραπείας για ένα ανώδυνο αποτέλεσμα

ΠΛΗΡΗΣ : 2 τρόποι ένεσης
Εγχειρίδιο για το πρόσωπο, τα μάτια, τους μαύρους κύκλους …
Αυτόματη για το σώμα, την κοιλιά, τα πόδια για τον τέλειο έλεγχο της εγχυθείσας δόσης.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ : Μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε τύπο Co2: Κύλινδρος ή κασέτα.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Μπορεί να λειτουργεί εξίσου με μπαταρία (υψηλή διάρκεια ζωής Li-ion) ή με ρεύμα (90 V έως 240 V)

Φιλικό προς το χρήστη: Γραφικό VHD οθόνης (πολύ υψηλή ευκρίνεια), ευαίσθητη διαχείριση χειριστηρίων, ρύθμιση θεραπειών σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

ERGONOMIC: Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του φέρνει στο “Concerto” ένα απαράμιλλο επίπεδο χειρισμού και ελαφρότητας. Ειδικά μελετήθηκε για αμφίπλευρη χρήση.

ΑΠΩΛΕΙΑ: Η ταχύτητα της προβολής της βελόνας πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη μονάδα. Δεν προκαλείται επίδραση στον πόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προβολέας προβολής της περιοχής επεξεργασίας για τέλεια ορατότητα.

Ταυτόχρονη δονητική μασάζ για καλύτερη διάχυση των προϊόντων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σταθεροποιητών δέρματος, ειδικά σχεδιασμένοι για να παρέχονται στο πρόγραμμα ή στο τμήμα του σώματος. Δεν υπάρχει αποκλειστικό κιτ, το “Concerto” δέχεται κάθε είδους σύριγγες και βελόνες.

Αυτόματη ανίχνευση της σύριγγας, πίεση και ιξώδες του προϊόντος.


Αποκλειστική Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η Αγγελική Αλλοιμόνου Medex Hellas!