Τζελ Προσώπου Gel de Liposome 50ML

39.70

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: MEDEX PROFESSIONAL
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ειδικά προϊόντα
ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: για όλα τα δέρματα
ΚΩΔΙΚΟΣ: V2037

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: V-2037 Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Για την ανάπλαση και την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος. Ιδανικό για άτονα και θαμπά δέρματα. Τα λιποσώματα είναι μικρά σφαιρίδια που στο εσωτερικό τους περιέχουν θρεπτικές ουσίες. Έτσι λειτουργούν σαν μεταφορικό μέσο, για να εισχωρήσουν οι θρεπτικές ουσίες από την επιδερμίδα στο δέρμα. Η εξωτερική τους μεμβράνη αποτελείται από φωσφολιπίδια, που είναι ίδια με την κυτταρική μεμβράνη του δέρματος. Το Gel de Liposome περιέχει 2 είδη λιποσωμάτων. Αυτό το καθιστά ιδανικό για αφυδατωμένα, γερασμένα, ακόμη και για λιπαρά δέρματα.

Χρησιμοποιήστε το πρωί ή το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου και την εφαρμογή λοσιόν. Στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα ημέρας ή νύχτας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρωί και βραδύ για καλύτερα αποτελέσματα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Χρησιμοποιήστε το  Gel de  Liposome το πρωί και το βράδυ  , κάτω από την κρέμα ημέρας η  νυκτός .Σε πολύ λιπαρά δέρματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κρέμα νυκτός

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Liposome

Tα λιποσώματα από κοινού με τις κεραμικίνες αποτελούν την ιδανική φροντίδα για το δέρμα και ως εκ τούτου, κατά τη γνώμη μας, τις πιο σημαντικές φυσικές ενεργές ουσίες σε μια ιατρικά και επιστημονικά βασισμένη φροντίδα του δέρματος. Η συμβατότητα με το δέρμα είναι μοναδική, χάρη στη δομή των φωσφολιπιδίων, η οποία είναι πανομοιότυπη με εκείνη της κυτταρικής μεμβράνης.

PROPOLIS EXTRACT

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ

Το εχύλισμα πρόπολης είναι γνωστό στη βιβλιογραφία για τις αντιβακτηριδιακές και καλμαντικές ιδιότητες  του. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για τη θεραπεία ξηρών, ερεθισμένων και ιδιαίτερα ευαίσθητων και επιρρεπών στην ακμή δερμάτων.

HYALURONIC ACID

υαλουρονικο οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματος. Αυτό το πολύπλοκο μόριο παρέχει βέλτιστη ισορροπία υγρασίας λόγω των εξαιρετικά ενυδατικών ιδιοτήτων του.

MEL (HONEY)

Το μέλι χρησιμοποιείται εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια ως φαρμακευτικό ελιξίριο, καθώς είναι αντιβακτηριδιακό, αντιφλεγμονώδες, ενώ λειτουργεί και ως εξαιρετικό καθαριστικό για πληγές. Το μέλι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και κάνει καλό στις επιδερμίδες που είναι ταλαιπωρημένες, έχει αντιγηραντικές  ιδιότητες, καθαρίζει τους πόρους και μαλακώνει το δέρμα.

ROYAL JELLY

Βασιλικός πολτός

Σύμπλεγμα παραγόντων διέγερσης του μεταβολισμού. Εξασφαλίζει ενεργή κυκλοφορία, πλήρη αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος.

TOCOPHERYL ACETATE

D-alpha-Tocopheryl Acetate
Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή ως αντιοξειδωτικό και προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων του δέρματος. Έχει θετική επίδραση στην ισορροπία της υγρασίας του δέρματος και στην κυκλοφορία του αίματος. Συχνά περιγράφεται ως η πιο σημαντική βιταμίνη ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Η Medex χρησιμοποιεί μόνο το 100% ενεργό και 100% φυσικό στερεοϊσομερές D-alpha-Tocopheryl Acetate, το οποίο εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση της D-alpha-Tocopherol. Το οξικό τοκοφερύλιο υδρολύεται στο δέρμα με τη δραστική ουσία Τοκοφερόλη, η οποία βοηθά στην πρόληψη της γενικής βλάβης του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες (π.χ. παράγεται από την υπεριώδη ακτινοβολία).

CENTELA  ASIATICA

Το εκχύλισμα της Centella Asiatica , έχει την ικανότητα να αναστέλλει τη δράση μιας ομάδας ενζύμων που διασπούν το κολλαγόνο και συγχρόνως να διεγείρει τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου τύπου Ι, μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος.

Η δράση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Επιπλέον θεωρείται ένα από τα αποτελεσματικότερα φυτικά συστατικά για την καταπολέμηση των ραγάδων. Τέλος, η Centella Asiatica βελτιώνει τη μικρό-κυκλοφορία και ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε –για το λόγο αυτό τα δύο αυτά συστατικά συχνά συνυπάρχουν σε καλλυντικές φόρμουλες

BETA-CAROTENE

Προβιταμίνη Α

Εκτός από το β-καροτένιο έχει και άλλα καροτενοειδή, βιταμίνη Β1 και Β2, βιταμίνη C, σακχαρίτες και πηκτίνες. Βελτιώνει την φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά το δέρμα να γίνει λείο και να παραμείνει.

LECITHINE

Η λέξη «λεκιθίνη» προέρχεται από την αρχαιοελληνική «λέκιθος» που σημαίνει κρόκος αυγού. Σε ό,τι αφορά τα καλλυντικά προϊόντα, η λεκιθίνη  δρα ως φυσικός γαλακτωματοποιητής καθώς η ιδιαίτερη χημική της δομή μπορεί και  έλκει τα λιπαρά με τα υδατικά στοιχεία σε συνδυασμό (γαλακτωματοποίηση). Η χρήση της στις κρέμες μας, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το μελισσοκέρι, μας δίνει μια πιο «σφιχτή» και πολύ ενυδατική κρέμα, άρα ιδανική για περιπτώσεις έντονης ξηροδερμίας.