ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ | ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Medex Hellas Bio Science Cosmetics logo

Lotion Humedios 120ML

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Λοσιόν
ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:  λιπαρά και μεικτά δέρματα

25.70

Compare
Κωδικός προϊόντος: V2017 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Για το λιπαρό δέρμα, αλλά ειδικά για το λιπαρό δέρμα με διασταλμένους πόρους. Η λοσιόν διατηρεί την επιδερμίδα καθαρή και εμποδίζει την απόφραξη του δέρματος λόγο της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος. περιέχει το φυσικό γαλακτικό οξύ και το τρυγικό οξύ, τα οποίο εξισορροπεί το ph του δέρματος και βοηθούν στην αποκατάσταση του φυσικού φράγμα του δέρματος.

 

Οδηγίες Χρήσης

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο με ένα βαμβάκι. Χρησιμοποιήστε τη λοσιόν πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό και πριν από την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας ή μετά τη μάσκα, όταν χρησιμοποιείται μάσκα.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

L-LACTIC ACID
L-γαλακτικό οξύ
Το αλφα-υδροξυ οξύ μπορεί να βρεθεί σε διάφορα είδη φρούτων, όπως ντομάτες και γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το γιαούρτι. Το L-γαλακτικό οξύ είναι ένα φυσικό στερεοϊσομερές που υπάρχει επίσης στο ανθρώπινο σώμα. Έχει απολεπίστηκε δράση, όταν χρησιμοποιείται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις. Διεγείρει την παραγωγή νέων κυττάρων στην επιδερμίδα. Σε σύγκριση με άλλα άλφα-υδρόξυ οξέα, το L-γαλακτικό οξύ παρουσιάζει τα καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία της υπερχρωματοσης του δέρματος.
Τα παράγωγα L-γαλακτικού (L-γαλακτικού οξέος) ανήκουν στις λίγες φυσικές ουσίες, οι οποίες – σε υψηλότερες συγκεντρώσεις – είναι γνωστό ότι εξουδετερώνουν την παραγωγή του ενζύμου της ίδιας της τυροσινάσης. Η τυροσινάση είναι το ένζυμο που διεγείρει την χρωστική ουσία του δέρματος. Επιπλέον, το L-γαλακτικό οξύ είναι υπεύθυνο για τη βιοσύνθεση των κεραμιδων(λιπίδια που υπάρχουν στο δέρμα).Υψηλές ποσότητες κεραμιδων στην επιδερμίδα υποστηρίζουν το λιπιδικό φράγμα, το οποίο εμποδίζει την αφυδάτωση του δέρματος.Η διέγερση της βιοσύνθεσης κεραμιδων εμφανίζεται μόνο λόγω του φυσικού στερεοϊσομερούς L-γαλακτικού οξέος

L-TARTARIC ACID
L-τρυγικό οξυ
Αυτό το “διπλό” άλφα-υδροξύ βρησκεται στο παλιό κρασί. Κυρίες στην αυλη του Louis XIV γνώριζαν ήδη τις ευνοϊκές ιδιότητες του παλιού κρασιού για το δέρμα. Ωστόσο, δεν γνώριζαν ότι αυτό οφείλεται στο τρυγικό οξύ. Ειναι απολεπιστικο όταν υπαρχει σε υψηλότερη συγκέντρωση. Διεγείρει το σχηματισμό νέων κυττάρων στην επιδερμίδα και έχει σημαντική, προστατευτική επίδραση στη λειτουργία φραγμα του δέρματος μέσω αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων.

D-PANTHENOL
D-πανθενόλη, προ-βιταμίνη Β5
Είναι φαρμακευτικής ποιότητας και – σύμφωνα με τη φιλοσοφία Medex – επεξεργάζεται αποκλειστικά ως στερεοϊσομερή δεξιά-περιστροφής, η οποία είναι δύο φορές πιο δραστική από το ρακεμικό μίγμα.
Η D-πανθενόλη μειώνει την ερυθρότητα (ερύθημα) και αναζωογονεί το δέρμα μετά από ηλιακό έγκαυμα, υποστηρίζει επίσης την αναγέννηση του δέρματος.
Για το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή: Η D-πανθενόλη είναι γνωστό ότι βοηθά στη μείωση τον διασταλμένων πόρων του δέρματος και επιπλέον στην υπερβολική παραγωγή σμήγματος.

DAUCUS CAROTA SATIVA
Περιέχει, μεταξύ άλλων, προβιταμίνη Α, καροτίνη, βιταμίνες Β1 και Β2, βιταμίνη C, σακχαρίτες και πηκτίνες. Βελτιώνει τη λειτουργία του δέρματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά το δέρμα να γίνει ομαλό και να παραμείνει.

CAPRYLOYL GLYCINE
Αντιβακτηριδιακό ρυθμιζει την παραγωη σμηγματος και απομακρύνει τους μικροοργανισμούς, μαζί με την UNDECYLENOYL GLYCINE. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, αυτά τα δύο συστατικά έχουν πολύ ευνοϊκή επίδραση στην ακμή, καθώς αντιμετωπίζουν από κοινού δύο σημαντικές πτυχές της ακμής. Πρώτον, αυτά τα συστατικά έχουν ανασταλτική επίδραση στη δραστικότητα της 5α: -αναγωγάσης. Το ένζυμο 5α: -αναγωγάση παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ακμής, καθώς αυτό το ένζυμο παρέχει μια σειρά από στάδια για αυξημένη παραγωγή σμήγματος. Αντιμετωπίζοντας αυτό το ένζυμο, δύο συστατικά, CAPRYLOYL GLYCINE και UNDECYLENOYL GLYCINE, παρέχουν μείωση της παραγωγής σμήγματος.
Δεύτερον, το CAPRYLOYL GLYCINE και το UNDECYLENOYL GLYCINE είναι συλλογικά ευεργετικά για τη βακτηριοκτόνο δράση, καθώς σκοτώνουν το Propioni-Bacterium Acnes, ένα βακτήριο του δέρματος που αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην ανάπτυξη της ακμής.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Lotion Humedios 120ML”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *