ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελάχιστα παρεμβατικές αισθητικές τεχνικές, στην οποία τα προϊόντα εισέρχονται απευθείας στην βασική στιβάδα του δέρματος και παρακάμπτουν τις χειρουργικές τεχνικές. Είναι η μέθοδος έγχυσης μικρών ποσοτήτων υαλουρονικού οξέως, βιταμινών, καφεΐνης, γλυκολικού οξέος και διμεθυλαμινοαιθανόλης σε βάθος 1 – 2 χιλιοστά στο δέρμα τελείως ανώδυνα και ακίνδυνα.

ΟΦΕΛΗ

Τα πολύτιμα συστατικά που η επιδερμίδα ως προστατευτικός μηχανισμός δεν επιτρέπει να εισχωρήσουν μέσω της επάλειψης, μεταφέρονται τώρα με την μεσοθεραπεία medex απευθείας στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να δώσουμε στο δέρμα μας τα συστατικά εκείνα, τα οποία ο οργανισμός μας μετά την ηλικία των 25 έχει παύσει να παράγει.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η εφαρμογή γίνεται με την βοήθεια μίας συσκευής (mesopistol) στην οποία ρυθμίζεται το επιθυμητό βάθος και ταχύτητα. Δεν ματώνει και δεν πονάει επειδή εισχωρούμε επιδερμικά -σχεδόν ανεπαίσθητα. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας.

Άλλωστε διεισδύσεις σε μεγαλύτερο βάθος είναι ανώφελες διότι τότε τα συστατικά απορροφούνται σε μεγάλο βαθμό από τον οργανισμό και δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε μακροπρόθεσμα διότι λειτουργεί θεραπευτικά, προληπτικά και αθροιστικά.

Μεσοθεραπεία MEDEX

Μεσοθεραπεία είναι η τεχνική και ο τρόπος να μεταφέρουμε τα υλικά στο δέρμα μας, αλλά για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτό εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών. Τα κριτήρια για την επιλογή μας είναι η πυκνότητα και η καθαρότητα.

Όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα και η καθαρότητα των υλικών τόσο καλύτερα και τα αποτελέσματα. Τα συστατικά μεσοθεραπείας MEDEX διαθέτουν τη μεγαλύτερη και ιδανικότερη συμπύκνωση στην πιο αγνή μορφή τους, χωρίς πρόσθετες ουσίες και συντηρητικά, χάρη στη μοναδική συσκευασία σε φιαλίδια μιας χρήσης με κενό αέρος προς αποφυγή κάθε παρενέργειας και επιπλοκής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το υαλουρονικό οξύ της MEDEX έχει μία περιεκτικότητα 20 mg/ml (20 μικρογραμμάρια ανά χιλιοστό του λίτρου), η οποία είναι η μεγαλύτερη αναλογία στην παγκόσμια αγορά και αναγράφεται στη ετικέτα, όπως και η ημερομηνία λήξης. Είναι αυτονόητο ότι συστατικά με χαμηλή περιεκτικότητα δεν διαθέτουν την ίδια ποιότητα και δύναμη όπως της υψηλής συμπύκνωσης.